Näin palvelemme teitä

Tarjoamme laajat palvelukokonaisuudet, sillä haluamme olla paras mahdollinen kumppani teille sekä valikoiman että palveluiden suhteen.

Kokonaisuuteemme kuuluu 6 palvelua sekä tarvittaessa voimme tarjota myös muita palveluita, jos haluatte räätälöidyn kokonaisuuden. 

Kysy lisää tai pyydä tarjous, etsitään teille yhdessä toimivin ratkaisu!

Näitä palveluita tarjoamme:

  • Nimetty yhteyshenkilö
  • Tarvekartoitus
  • Jalkaskannaus
  • Tilaustuote varastotuotteeksi
  • Sovitussarjat ja -tilaisuudet
  • Hyllytys ja kaupintavarastot

Nimetty yhteyshenkilö

Yhteyshenkilön rooli korostuu erityisesti asiantuntimusta vaativissa asioissa, muun muassa standardien, vaarojen ja käyttöympäristön arvioimisen suhteen. Yhteyshenkilö joka tuntee edustamansa tuotteet sekä teidän tarpeenne on tärkeässä roolissa, sillä hän osaa suositella teille oikeat tuotteet.

Tarvekartoitus

Vaarojen ja käyttöympäristön arviointi on perusta oikeiden turvajalkineiden valintaan. Oikein valitut tuotteet suojaavat kaikilta käyttäjiin kohdistuvilta vaaroilta, kestävät käytössä sekä ovat mukavat jalassa.

Sovitussarjat ja -tilaisuudet

Kun oikeat tuotteet on kartoitettu, pidetään huoli että jalkineet istuvat oikein. Toimitamme kaikki koot sovituista malleista omatoimiseen sovitukseen. Halutessanne järjestämme sovitustilaisuuden, johon toimitamme sovitut koot ja mallit sekä myyjämme avustaa teitä jalkineiden valinnassa.

Jalkaskannaus

ELTEN -mittauslaite voidaan toimittaa teille sovitussarjan mukana ohjeineen tai sovitustilaisuuteen myyjämme operoitavaksi. Voimme järjestää teille skannerin pysyvästi tiloihinne, kun haluatte todellista lisäarvoa yhteistyöhön sekä parantaa työhyvinvointianne.

Tilaustuote varastotuotteeksi

Kartoitetut mallit, jotka eivät ole vielä varastotuotteitamme, voidaan sopia teille varatuiksi varastotuotteiksi. Näille tuotteille voimme luvata nopean toimitusajan, yleensä jo seuraavaksi päiväksi suoraan ovelle.

Hyllytys ja kaupintavarastot

Tarjoamme myös hyllytyspalvelut sekä kaupintavarastot. Ne mahdollistavat, että tuotteet ovat aina helposti sovitettavissa sekä heti saatavilla. Tilaukset ja täydennykset voitte jättää meidän huoleksemme!

Haluatko tietää lisää?

Kerromme mielellämme vielä enemmän. Jos kiinnostuit palveluistamme tai haluat tietää, olisiko jokin muu palvelu mahdollista toteuttaa, ota yhteyttä niin räätälöidään teille sopiva kokonaisuus!

Vieritä ylös