Näin palvelemme teitä

Tarjoamme laajat palvelukokonaisuudet, sillä haluamme olla paras mahdollinen kumppani teille sekä valikoiman, että palveluiden suhteen.

Kokonaisuuteemme kuuluu 6 palvelua sekä tarvittaessa voimme tarjota myös muita palveluita, jos haluatte räätälöidyn kokonaisuuden. 

Kysy lisää tai pyydä tarjous, etsitään teille yhdessä toimivin ratkaisu!

Näitä palveluita tarjoamme:

  • Asiantunteva yhteyshenkilö
  • Tarvekartoitus
  • Jalkaskannaus
  • Tilaustuote varastotuotteeksi
  • Sovitussarjat ja -tilaisuudet
  • Hyllytys ja kaupintavarastot

Oma yhteyshenkilö

Yhteyshenkilön rooli korostuu erityisesti asiantuntimusta vaativissa asioissa, muun muassa standardien, vaarojen ja käyttöympäristön arvioimisen suhteen. Yhteyshenkilö joka tuntee edustamansa tuotteet sekä teidän tarpeenne on tärkeässä roolissa, sillä hän osaa suositella teille oikeat tuotteet.

Tarvekartoitus

Tarvekartoitus on hankintaprosessin tärkein vaihe. Vaarojen ja käyttöympäristön arviointi on perusta oikeiden turvajalkineiden valintaan. Oikein valitut tuotteet suojaavat kaikilta käyttäjiin kohdistuvilta vaaroilta, ne kestävät käytössä sekä ovat mukavat jalassa.

Sovitussarjat- ja tilaisuudet

Kun oikeat tuotteet on kartoitettu, pidetään huoli siitä, että jalkineet istuvat oikein. Toimitamme kaikki koot sovituista malleista omatoimiseen sovitukseen. Halutessanne järjestämme sovitustilaisuuden, johon toimitamme sovitut koot ja mallit sekä yhteyshenkilönne avustaa teitä jalkineen valinnassa.

Jalkaskannaus

ELTEN-jalkaskanneri voidaan toimittaa teille sovitussarjan mukana ohjeineen tai sovitustilaisuuteen edustajamme operoitavaksi. Voimme järjestää teille skannerin pysyvästi tiloihinne, kun haluatte todellista lisäarvoa yhteistyöhön sekä parantaa työhyvinvointianne.

Tilaustuote varastotuotteeksi

Kartoitetut mallit, jotka eivät ole vielä varastotuotteitamme, voidaan sopia teille varatuiksi varastotuotteiksi. Näille tuotteille voimme luvata nopean toimitusajan, yleensä jo seuraavaksi päiväksi suoraan ovelle.

Hyllytys ja kaupintavarastot

Tarjoamme myös hyllytyspalvelut sekä kaupintavarastot halutessanne. Ne mahdollistavat sen, että tuotteet ovat aina helposti sovitettavissa sekä heti saatavilla. Tilaukset ja täydennykset voitte jättää meidän huoleksemme!

Haluatko lisätietoa?

Jos kiinnostuit palveluistamme, ilmoita tähän yhteystietosi ja otamme sinuun yhteyttä. Saat tarkat palvelukuvaukset sähköpostiisi ja teemme sinulle tarjouksen haluamistasi palveluista!

Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tietoja tietojatietosuojaselosteestamme.