SOPIMUSEHDOT

Yritysasiakkaiden sopimusehdot pääset lukemaan täältä: NRA Trading Oy yleiset sopimusehdot 2019

Verkkokaupan sopimusehdot:

1. Soveltaminen ja asiakkaat

Kuluttajakaupassa noudatetaan voimassa olevaa Suomen ja Euroopan kuluttajalainsäädäntöä. Yritysasiakkaiden ja NRA Trading Oy:n välisessä kaupassa noudatetaan NRA Trading Oy:n yleisiä sopimusehtoja yritysasiakkaille.

Verkkokauppa myy kuluttajille eli täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä alle 18-vuotiaille yksityishenkilöille, joilla on holhoojan myöntymys kaupankäyntiin NRA Trading Oy:n kanssa. Verkkokauppa myy myös yritysasiakkaille eli yrityksille sekä organisaatioille.

2. Asiakkaiden tiedot ja tietosuoja

Asiakkaan tulee tilauksen yhteydessä luovuttaa seuraavat tiedot:

 • Nimi
 • Osoite
 • Puhelinnumero
 • Sähköpostiosoite
 • Tarvittaessa holhoojan myöntymys alle 18-vuotiaan asiakkaan kohdalla

Yritysasiakkailta voidaan vielä lisäksi pyytää seuraavat tiedot: 

 • yrityksen nimi
 • Y-tunnus
 • laskutusosoite

Tekemällä tilauksen tai antamalla NRA Trading Oy:lle markkinointiluvan, asiakas hyväksyy henkilötietojen käsittelyn.

Asiakkaalle voidaan lähettää ostamisen jälkeen kysely, johon vastaaminen on vapaaehtoista. Se sisältää kyselyn asiakkaan ostamista tuotteista, jonka kautta kerätään tietoa laadusta, istuvuudesta sekä yleisesti asiakaskokemuksesta tuotteista. 

Asiakkaalle voidaan lähettää asiakasviestintää liittyen alennuksiin, joihin hän on oikeutettu ostohistoriansa perusteella.

Ajantasainen seloste siitä, kuinka NRA Trading Oy käsittelee henkilötietoja, on luettavissa tietosuoja-sivulla.

3. Tilaus ja sopimuksen syntyminen

Asiakas sitoutuu aina tilauksen tehdessään kulloinkin voimassa oleviin sopimusehtoihin, jotka hänen tulee aina hyväksyä verkkokaupassa ennen tilauksen tekemistä. Asiakkaan hyväksymiä ehtoja noudatetaan asiakkaan ja myyjän välillä aina kaupan loppuunvientiin saakka eikä NRA Trading Oy:llä ole oikeutta muuttaa näitä ehtoja kyseisellä ajalla.

Vastaanotetusta tilauksesta lähetetään automaattisesti tilausvahvistus siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka asiakas on rekisteröinyt tilaukselle.

4. Hinnat

NRA Trading Oy:n verkkokaupassa myytävät tuotteet sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron (24%). Kaikki hinnat on aina ilmoitettu euroissa (€) eivätkä ne sisällä toimituskuluja ellei toisin mainittu. Pidätämme oikeuden muuttaa sivuston tuotteita, teknisiä tietoja sekä hintoja. Kaikki tiedot sitoumuksetta.

Jos hinnoissa on selviä hintavirheitä, tuotteita ei myydä selvästi alempaan hintaan, jos voidaan olettaa että asiakas on ymmärtänyt virheen olemassaolon.

5. Toimitusaika

Varastotuotteiden toimitusaika on noin 1-3 arkipäivää siitä, kun tilaus on vastaanotettu.

Mikäli tilaus sisältää tilaustuotteita, joita ei tilaushetkellä ole varastossa, toimitusaika on noin 2-6 viikkoa. Tilaustuotteiden toimitusaika pohjautuu tavarantoimittajalta saatuun tilausvahvistukseen, jonka perusteella NRA Trading Oy ilmoittaa asiakkaalle viipymättä tilausvahvistuksen saatuaan arvioidun toimitusajan.

6. Toimitustavat ja hinnat

Matkahuolto

 • Nouto Matkahuollosta tai pakettipisteestä 9.30 €
 • Toimitus ovelle 11.80 €
 • Yli 483,60 € arvoiset tilaukset veloituksetta (yrityksille ovelle ja henkilöasiakkaille Lähellä -pakettina)

7. Maksutavat

Käytössämme on Klarna Checkout, joka tarjoaa alla luetellut maksutavat. Maksutavoissa noudatetaan Klarnan ehtoja, jotka ovat luettavissa täällä.

Henkilöasiakkaan käyttöön on saatavilla seuraavat maksutavat:

 • Verkkopankkimaksut
 • Korttimaksut
 • Klarna lasku, joka on kuluton ja tarjoaa 14 päivää maksuaikaa
 • Klarna tili & Klarnan kiinteä erämaksu (3-36 kk maksuaikaa)

Yritysasiakkaan käyttöön on saatavilla seuraavat maksutavat:

 • Verkkopankkimaksut
 • Korttimaksut
 • Klarna lasku, joka on kuluton ja tarjoaa 14 päivää maksuaikaa

Verkkopankkimaksut

Asiakas voi maksaa tilauksen Klarnan avulla suoraan verkkopankissa pankkitunnuksillaan.

Korttimaksut

Klarna välittää korttimaksut, jotka onnistuvat seuraavilla korteilla: Visa, Master ja American Express

Klarna lasku

Klarnan lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Yleensä lasku erääntyy viimeistään 14 päivän kuluttua tuotteiden lähettämisestä. Tutustu tarkemmin Klarnan laskuun sovellettaviin ehtoihin täällä: https://www.klarna.com/fi/ehdot/

Klarnan tarjoamasta laskusta voit lukea täällä: https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu/

Klarna tili & Klarnan kiinteä erämaksu

Kun valitset maksutavaksi joustavan erämaksun, päätät itse, kuinka paljon maksat kuukausittain. Jos valitset joustavan erämaksun kassalla, maksat vähintään 1/24 kuukausittain (kuitenkin aina vähintään 5 EUR). Voit myös vaihtaa joustavaan erämaksuun myöhemmin ja maksaa vain 1/100 kuukausittain (kuitenkin aina vähintään 5 EUR). Tutustu tarkemmin Klarnan joustavaan erämaksuun sovellettaviin ehtoihin täällä: https://www.klarna.com/fi/ehdot/

Klarnan tarjoamasta tilistä ja kiinteästä erämaksusta voit lukea täällä: https://www.klarna.com/fi/asiakaspalvelu/

8. Palautus ja vaihto

Kaikilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Tuotteen voi palauttaa joko Matkahuollon asiakaspalautuksella, jonka kustannus on 3,95 € tai veloituksetta tuomalla tuote varastollemme.

Tuotteen vaihtamisen yhteydessä palauttaminen on veloituksetonta, joka tulee tehdä Matkahuollon asiakaspalautuksella tai tuomalla tuote varastollemme.

Matkahuollon asiakaspalautus palautus- ja vaihtotilanteissa tulee tehdä NRA Trading Oy:n antamien ohjeiden mukaisesti käyttäen NRA Trading Oy:n sopimustunnusta. Jos sopimustunnusta ei käytetä tai ohjeita ei noudateta, asiakas palauttaa tai vaihtaa tuotteen omalla kustannuksellaan eikä NRA Trading Oy ole velvollinen osallistumaan kuljetuskustannuksiin.

Asiakas on velvollinen esittämään ostotodistuksen, kuitin tai muun todistuksen ostopaikasta ja –ajankohdasta palautuksen tai vaihdon yhteydessä.

Vaihto- ja palautusoikeus koskee kaikkia tuotteita, jotka ovat puhtaita, käyttämättömiä ja jotka palautetaan ehjässä ja virheettömässä alkuperäispakkauksessa. Kaikkien tuotteisiin liittyvien lappujen sekä käyttöohjeiden tulee olla sekä mukana pakkauksessa että kiinni tuotteessa alkuperäisellä tavalla.

Paketin noutamatta jättäminen Matkahuollosta tai vastaanottamisesta kieltäytyminen ei tarkoita palautusta tai vaihtoa. Mikäli asiakas jättää paketin noutamatta ilmoittamatta siitä NRA Trading Oy:lle, on myyjä oikeutettu perimään asiakkaalta käsittelykuluja 19,95 euron arvosta.

8. Virhevastuu ja reklamaatiot

Jos asiakkaan ostamassa tuotteessa ilmenee materiaali- tai valmistusvirhe, NRA Trading Oy vastaa tuotteen virheistä. Pyydämme asiakasta ottamaan välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme kun vika on havaittu.

Tuotteiden takuu määräytyy valmistajan määrittelemien takuuehtojen mukaisesti. Kyseiset takuuehdot löytyvät joko tuotteen pakkauksesta tai valmistajan pakkauksessa osoittamasta verkko-osoitteesta.

Mikäli paketti tai tuote on vaurioitunut kuljetuksessa, asiakkaan tulee tehdä kuljetusyhtiölle heti asiasta vahinkoilmoitus, jonka jälkeen asiakkaan tulee ottaa yhteyttä myyjään asiasta.

Reklamaatiot ja ilmoitukset virheistä tulee tehdä asiakaspalveluumme. Asiakas on velvollinen esittämään ostotodistuksen, kuitin tai muun todistuksen tekemästään ostoksesta reklamaation yhteydessä.

9. Tilauksen peruuttaminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli hän ei ole vastaanottanut tilaustaan kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa NRA Trading Oy:n asiakaspalveluun. Myös NRA Trading Oy pidättää oikeuden tilauksen perumiseen.

10. Ylivoimainen este (Force majeure)

NRA Trading Oy ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy myyjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten valmistajan konkurssista tai toimitusvaikeuksista, sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen tai energian jakelun häiriintymisestä, työselkkauksesta tai muusta vastaavasta myyjän toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta tai tilanteesta kuten kuolemasta, sairaudesta tai muusta vähäisemmästä tai inhimillisesti perusteltavissa olevasta esteestä tai häiriöstä.

11. Oikeus muuttaa ehtoja ja riitojen ratkaiseminen

NRA Trading Oy:llä on oikeus muuttaa näitä ehtoja ja se sitoutuu ilmoittamaan kaikista näitä ehtoja koskevista muutoksista verkkosivuillaan vähintään 30 päivää ennen niiden voimaantuloa.

Mahdolliset NRA Trading Oy:n ja asiakkaan väliset riitaisuudet pyritään aina selvittämään pääsääntöisesti osapuolten välisin neuvotteluin. Mikäli osapuolet eivät pääse asiassa sopimukseen neuvottelemalla, voidaan asia viedä joko kuluttajariitalautakunnan tai vastaajan kotipaikan käräjäoikeuden ratkaistavaksi.

Vieritä ylös