RAJAA

  • Tuotemerkki

  • Malli

  • Suojaluokka

  • Ominaisuudet

Tilaa asiakaskirje, saat -10% ja ilmaisen toimituksen!

Kampanjatarjoukset, uutuudet ja tuotesuositukset kuukausittain sähköpostiin.  Jos satut kyllästymään, listalta on helppo poistua.

Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.

Turvakenkien tehtävä on ennaltaehkäistä tapaturmia sekä suojata käyttäjäänsä kaikilta vaaroilta ja haitoilta, jotka kohdistuvat jalkoihin. Näitä voivat olla muun muassa terävät esineet, puristumisvaara, kuuma, kylmä, liukkaat pinnat sekä kemikaalit. Turvakengät suojaavat myös mahdollisesti työntekijän käyttöympäristöä esimerkiksi antistaattisilla ominaisuuksillaan, jotka estävät erilaisten sähköherkkien elementtien ja laitteiden rikkoja sekä estävät räjähdysherkissä tiloissa kipinän syntymistä.

Turvakengän tulee täyttää standardin EN ISO 20345 vaatimukset, jossa yleisimmät suojaluokat ovat S1P, S2 ja S3. Turvakengät koostuvat useista turvaominaisuuksista, joita yleensä ovat ainakin turvakärki sekä naulaanastumissuoja. Turvakärkiä valmistetaan komposiitista, alumiinista sekä teräksestä ja naulaanastumissuojia komposiitti-tekstiilistä sekä teräksestä. Näiden ominaisuuksien lisäksi tärkeässä osassa on myös pohja, sen pito ja mahdollinen antistaattisuus. Pohjan pitoon vaikuttavan materiaalin ja kuvioinnin tulee olla oikean kaltainen siihen käyttöympäristöön, jossa turvakenkiä suurimmaksi osaksi käytetään. Käyttöympäristöä tarkastellessa on myös mietittävä, onko tarpeellista purkaa staattista sähköä ja riittääkö normaali antistaattisuus vai tarvitaanko ESD -hyväksytty (IEC 61340-4-3), tiukemmat kriteerit täyttävä antistaattinen pohja. Esimerkiksi pinnoitetulla lattialla varustetussa teollisuustilassa, jossa käsitellään herkkiä elektroniikkalaitteita, tarvitaan erilainen pohjatyyppi kuin rakennustyömaalla ympärivuotisesti käytettävässä jalkineessa.

Turvaominaisuuksien lisäksi jalkineissa tärkeässä osassa on laatu ja mukavuus. Laadukkaat tuotteet kestävät pitkään kovassakin käytössä. Oikein valitut materiaalit sekä kulutussuojat pitävät huolen, että turvakengillä olisi mahdollisimman pitkä käyttöikä. Mukavuutta parannetaan ensisijaisesti pehmeällä ja vaimentavalla välipohjalla, omalle jalkatyypille sopivalla erikoispohjallisella sekä tarvittaessa ortopedisilla muutoksilla.

Turvakenkien kehitystyö, innovatiiviset designit ja markkinoiden kysyntä ovat pitäneet huolta, että tuotteita valmistetaan eri mallisina ja tyylisinä, joista varmasti jokainen löytää oman tyylisensä. Malleja ja tyylejä löytyy perinteisinä, sporttisina, tennareina sekä business-tyylisinä.

Ilmainen vaihto – myös yrityksille

Tyytyväisyystakuu oikealle koolle ja istuvuudelle

Helpot ja turvalliset maksutavat

Luottokortti, verkkopankki ja Klarna

Nopea toimitus

Varastotuotteet 1-3 arkipäivän toimitusajalla

Vieritä ylös

Tilaa asiakaskirje!

saat tilauksesta -10 % ja ilmaisen toimituksen

Asiakaskirjeen tilaajana etusi paranevat ostojesi mukaan!

Kampanjatarjoukset, uutuudet ja tuotesuositukset kuukausittain sähköpostiin.

Lue henkilötietojesi käsittelystä täältä