POHJALLISET

Tilaa asiakaskirje, saat -10% ja ilmaisen toimituksen!

Kampanjatarjoukset, uutuudet ja tuotesuositukset kuukausittain sähköpostiin.  Jos satut kyllästymään, listalta on helppo poistua.

Lomake tallentaa tietoja sivuston tietokantaan. Voit lukea kuinka käsittelemme tallennettuja tietoja tietosuojaselosteestamme.

Pohjalliset parantavat istuvuutta sekä mukavuutta. Turvakenkien pohjallisten tarkoituksena on parantaa käyttömukavuutta muun muassa parantamalla vaimennusta sekä istuvuutta tukemalla jalkaasi jalkaholviisi sopivalla muotoilulla, jonka korkeus voidaan mitata esimerkiksi kokeilemalla, mittalaitteella tai skannerilla.

Pohjallisen muotoilun tulee olla anatominen, joka tukee jalkaa työpäivän ajan.

Materiaaleina käytetään ihoystävällisiä sekä antibakteerisia materiaaleja, jotka estävät allergisia reaktioita ja hajuhaittoja pitkänkin ajan kuluessa. Pehmusteille tärkeitä ominaisuuksia ovat hyvä askelenergian palautus sekä muodon säilyttäminen, jotta vaimennusominaisuudet toimivat eikä pohjallinen mene lyttyyn. Yksi suosituimmista pehmustemateriaaleista on PORON.

Pohjallisten ominaisuuksiin yleensä kuuluu antistaattisuus sekä niiden tulee olla ESD (IEC 61340-4-3) – hyväksytyt, jos niitä käytetään ESD -hyväksytyissä turvakengissä.

Verkkokauppamme kaikki pohjalliset on sertifioitu ELTEN -turvajalkineisiin sekä työjalkineisiin standardien EN ISO 20345 ja EN ISO 20347 mukaan.

Ilmainen vaihto – myös yrityksille

Tyytyväisyystakuu oikealle koolle ja istuvuudelle

Helpot ja turvalliset maksutavat

Luottokortti, verkkopankki ja Klarna

Nopea toimitus

Varastotuotteet 1-3 arkipäivän toimitusajalla

Vieritä ylös

Tilaa asiakaskirje!

saat tilauksesta -10 % ja ilmaisen toimituksen

Asiakaskirjeen tilaajana etusi paranevat ostojesi mukaan!

Kampanjatarjoukset, uutuudet ja tuotesuositukset kuukausittain sähköpostiin.

Lue henkilötietojesi käsittelystä täältä