Koville kävelypinnoille. Selkä - ja jalkavaivoihin.

KEINUKENGÄT MAKSIMOIVAT ISKUNVAIMENNUKSEN

Keinukengät työkäyttöön suojaominaisuuksilla. GIASCO on italialainen valmistaja, joka on toiminut turvajalkineiden saralla jo vuodesta 1971. Valmistajan tarjonnasta löytyvät huippusuositut keinupohjaiset turvakengät.

Tuotteet ovat korkealaatuisia ja kestäviä. GIASCO tutkii ja suunnittelee yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa eri materiaaleja ja menetelmiä, joilla he tarjoavat parhaimmat ominaisuudet turvallisuuden, hengittävyyden ja mukavuuden osalta.

Pitkälle viedyt valmistusmenetelmät ja tutkimustyö antavat Giascolle merkittävän kilpailuedun markkinoilla, kehittyneiden laitteiden ja ammattitaitoisen henkilökunnan lisäksi.

Voit tutustua tuotteisiin myös valmistajan verkkosivuilla: http://www.giasco.com/eng/

Katso alla oleva esittelyvideo valmistajasta ja tutustu tarkemmin.

LESTI:

ERGO SAFE- mallistossa käytetään yhtä lestin leveyttä, josta on kerrottu alla:

Normaali

Yleisin leveys, joka on täydellinen valtaosalle suomalaisista. Jos kenkähyllystäsi löytyy “normaaleja” kenkiä, tämä on sinulle sopiva leveys. 

Keinupohjainen mallisto

ERGO SAFE

Maksimoimalla iskunvaimennuksen, keinukengät vähentävät painetta, joka kohdistuu jalkoihin ja niveliin pitkän käytön aikana.

Niiden avulla askeleesta tulee rullaava, joka vähentää nilkkoihin ja polviin kohdistuvaa rasitusta sekä ne parantavat ryhtiä ja stimuloivat jalan holvikaarta.

Käyttösuositukset:

  • Kovat kävelypinnat mm. parempi iskunvaimennus teollisuuslattioille
  • Terveyskäyttö mm. selkä- ja nivelongelmista kärsiville

Koko:

  • Lesti normaali
  • Pituus normaali

Keinupohjaisten turvajalkineiden hyödyt

Tutustu tarkemmin katsomalla video

Jälleenmyyjät

Voit ostaa GIASCO -turvajalkineita jälleenmyyjiemme toimipisteiltä sekä verkkokaupoista

Kenelle keinupohja soveltuu?

Keinupohja soveltuu suurimmalle osalle ihmisistä. Sitä ei ole suunniteltu vain terveyskäyttöön hoitomuodoksi vaan kaikille jalkineiden käyttäjille parantamaan iskunvaimennusta ja tuomaan jaksamista.

Useimmiten ongelmat syntyvät liian nopean käyttöönoton vuoksi, kun keho ei pääse rauhassa tottumaan askellukseen. Vaikkakin jalkineet soveltuvat suurimmalle osalle käyttäjistä, suosittelemme suhtautumaan niihin varauksella, jos sinulla on:

  • ylipronaatio
  • vaikeuksia liikkumisen ja jalkojen koordinaation kanssa
  • hermostollisia ja tuntoon liittyviä ongelmia jaloissa
  • paljon liikkumista liukkailla pinnoilla kuten jäällä

Koneviesti testasi

Koneviesti testasi keinupohjaisia Giasco Gym S3 -turvajalkineita numerossa 8/2018. Käy lukemassa kuinka testauksessa kävi!

Keinukenkien käyttöönotto

Keinukenkä aktivoi askelluksen aikana lihaksistoa ja niveliä eri tavalla, kuin tasainen pohjatyyppi, joka voi aiheuttaa erilaisia tuntemuksia erityisesti jaloissa. Tämä on aivan normaalia.

Tämän vuoksi uudet jalkineet kannattaa ottaa käyttöön totutellen. Suosittelemme että otat jalkineet käyttöön porrastetusti:

  1. päivänä käytä jalkineita 1-2 tuntia
  2. päivänä sekä seuraavina päivinä lisää käyttöaikaa 1-2 tunnilla per päivä kunnes voit käyttää jalkineita koko työpäivän

Totutteluaika on jokaisella erilainen, joten on tärkeää että kuuntelet kehoasi lisätessäsi päivittäistä käyttöaikaa. 

Jälleenmyyjät

Voit ostaa GIASCO -turvajalkineita jälleenmyyjiemme toimipisteiltä sekä verkkokaupoista

Vieritä ylös