GIASCO on italialainen valmistaja, joka on toiminut turvajalkineiden saralla jo vuodesta 1971. Valmistajan tarjonnasta löytyvät huippusuositut keinupohjaiset turvajalkineet.

Tuotteet ovat korkealaatuisia ja kestäviä. GIASCO tutkii ja suunnittelee yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa eri materiaaleja ja menetelmiä, joilla he tarjoavat parhaimmat ominaisuudet turvallisuuden, hengittävyyden ja mukavuuden osalta.

Pitkälle viedyt valmistusmenetelmät ja tutkimustyö antavat Giascolle merkittävän kilpailuedun markkinoilla, kehittyneiden laitteiden ja ammattitaitoisen henkilökunnan lisäksi.

Katso alla oleva esittelyvideo keinupohjaisesta ERGO SAFE-mallistosta.

Keinupohjaisten turvajalkineiden hyödyt

Keinupohjainen mallisto – Pehmeä rullaava askel

ERGO SAFE

Maksimoimalla iskunvaimennuksen, keinupohjaiset turvajalkineet vähentävät painetta, joka kohdistuu jalkoihin ja niveliin pitkän käytön aikana.

Ne tekevät rullaavan askeleen, joka vähentää nilkkoihin ja polviin kohdistuvaa rasitusta sekä parantavat ryhtiä ja stimuloivat jalan holvikaarta.

Käyttösuositukset:

  • Kovat kävelypinnat mm. parempi iskunvaimennus teollisuuslattioille
  • Terveyskäyttö mm. selkä- ja nivelongelmista kärsiville

Keinupohjaisten jalkineiden käyttöönotto

Keinupohja aktivoi askelluksen aikana lihaksistoa ja niveliä eri tavalla, kuin tasainen pohjatyyppi, joka voi aiheuttaa erilaisia tuntemuksia erityisesti jaloissa. Tämä on aivan normaalia.

Tämän vuoksi uudet jalkineet kannattaa ottaa käyttöön totutellen. Suosittelemme että otat jalkineet käyttöön porrastetusti:

  1. päivänä käytä jalkineita 1-2 tuntia
  2. päivänä sekä seuraavina päivinä lisää käyttöaikaa 1-2 tunnilla per päivä kunnes voit käyttää jalkineita koko työpäivän

Totutteluaika on jokaisella erilainen, joten on tärkeää että kuuntelet kehoasi lisätessäsi päivittäistä käyttöaikaa. 

Kenelle keinupohjaiset soveltuvat?

Keinupohja soveltuu suurimmalle osalle ihmisistä. Sitä ei ole suunniteltu vain terveyskäyttöön hoitomuodoksi vaan kaikille jalkineiden käyttäjille parantamaan iskunvaimennusta ja tuomaan jaksamista.

Useimmiten ongelmat syntyvät liian nopean käyttöönoton vuoksi, kun keho ei pääse rauhassa tottumaan askellukseen. Vaikkakin jalkineet soveltuvat suurimmalle osalle ihmisistä, suosittelemme suhtautumaan niihin varauksella, jos sinulla on:

  • ylipronaatio
  • vaikeuksia liikkumisen ja jalkojen koordinaation kanssa
  • hermostollisia ja tuntoon liittyviä ongelmia jaloissa

Koneviesti testasi

Haluamme ylpeästi ilmoittaa, että Koneviesti testasi keinupohjaisia Giasco Gym S3-turvajalkineitamme numerossa 8/2018. Käy lukemassa kuinka testauksessa kävi!